Wednesday, April 24, 2013

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde çocuklar için kutlama



Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden tedavi alan çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle etkinlik düzenlendi. Çocuklar kendileri için düzenlenen müzik dinletisi ve animasyon gösterileri ile hastalıklarını kısa süreliğine de olsa unutma fırsatı buldu.

Kutlamanın geleneksel hale geldiğini bildiren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gayaz Akçurin, çocukların hastalıklarını önemsediklerini kaydetti. Prof. Dr. Akçurin, çocukların içinde bulundukları durumu bir süreliğine unutturmak ve Dünyada çocuklar için bayram ilan eden tek ülke olmanın ayrıcalığını yaşatmak amacıyla bu etkinlikleri düzenlediklerini kaydetti. Prof. Dr. Akçurin, etkinliğe katılımın sağlanması nedeniyle kutlamanın bir gün gecikmeli olarak gerçekleştiğini bildirdi. Prof. Dr. Akçurin, “Gecikmeli de olsa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamış olduk.” dedi.
Etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayanlara da teşekkür eden Prof. Dr. Gayaz Akçurin, “Tüm anabilim dalımız öğretim üyelerimize, asistan, hemşire ve diğer çalışanlarımız bu etkinliğin düzenlenmesinde emek verdiler. Ayrıca Genç Liderler ve Girişimciler Derneği, Bilim İlaç ve Dem İlaç’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.“ açıklamasında bulundu.
                                                          


Bu da benim oğlum Berat Kayra ben bu haberi toparlayıp fotoğraflamaya çalışırken o da kendine oyunlar buldu. Malum okullar tatilde.

No comments:

Post a Comment